Επιστροφές Προϊόντων

Για να  ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στις επιλογές των προϊόντων τους από το kidsbloom.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, εφόσον αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής, είναι υπαιτιότητα της εταιρειας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν), τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποστολές γίνονται μόνο μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής/αλλαγής. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής για την επιστροφή σας επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη, με επιβάρυνση 2,50€ (αφορά μόνο την Ελλάδα). Το ποσό θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων και δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία.

  • Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία, θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου το κόστος μεταφορικών το οποίο θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε. Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απο το παραστατικό πώλησης.

  • Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και ανάλογα με τον τροπο που επιλέξατε την πληρωμή της παραγγελίας σας και με τον τροπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της, η επιστροφή χρημάτων σαν θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα.

  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2621302556 ή στο [email protected]
  • Για λόγους υγιεινής δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων για μεταχειρισμένα προϊόντα ή εάν έχουν αφαιρεθεί από την αρχική συσκευασία σπάζοντας το σφράγισμά τους. Αυτό δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τηλεφωνικά ή επικοινωνία στο τηλέφωνο 26210 32169
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος – Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών